.Silakan.


I made this widget at MyFlashFetish.com.

.Terbaek.

.Petikan Al-Quran.

Saturday, February 25, 2012

aloha. hi. hello. holla. T__T

hyep to all my friends. assalamualaikum. sja on9. n xsja nak update. dah terupdate, update ja lah. hahaha. org update seminggu skali. kekadang ada yg sehari skali depa update. tp SAYA? hahaha.setahun skali. okey la tu nuhh. hehehe. dripada x up to date langsong kan? kan3? hehehe. btw, ney nak jd caring sat ney. anda2 sihat? mana taw, kowt lma x on9, jd x ketahuan p dah. haa. okeyh. duduk nya ak disini, bukannya nak cita apa. bukannya nak update ka apa. tp saja2 bila terbaca blog org, tringat blog sndiri.

alahai. hah tgk link ak pun dah nma alahai. adoii. ak tahun neyh, bukannya bleyh maen sgt. sat g jd x ketahuan pulak sat g. haa. al-Maklumlah, tahun neyh SPM. kna la buat mcm org nak SPM skit kan? hehe. pejam celik pejam celik, dah nak msok bulan tiga. makk aiiihhh. lajunya msa berlalu. haih. seqeyau aku jd nya. weyh? sapa ada cita best? cita la kat ak skali. haa. ak nak cita apa pun ak xtaw. dok tqingat kat qeja skolah n someone tu ja. eh btw, ak nak gtaw neyh. ak ngan dya, dah rapat balek. hureyyy. aku sayang dya weyh. dya penyeri hidup ak tu. wewwitt. mengayat sat. hehe. ak pun xtaw, skrang, ak dah jd rapat blek dgn dya. Alhamdulillah. sukanya ak.

eh. tqingat pasai keja td, byk g keja ak yg x terbuat. adoiii. seqeyau tu bukan sbb apa. bukan sbb tkot cikgu mqah sgt pun. tp tkot kena saman ja. haa. la neyh kat skolah ak tu, dah jd pelik2. al-Maklumlah, bila pk naek kepala nak jd pengetua. hehehe. tabaek oiihh kata kat org. opps. sorry2. hehe. tp ada la jgak btoinya apa yg ak kta neyh. haa. lebih kurang la. dya neyh semnagt lbih nak buat kat budak2. padahai, pengetua x kta pa pun. dya ja buat trok memanjang. haih. semak2. tp tapa. ak dok pkiaq, lg setaon ja nak sekolah. lepas tu dak dah. haa. tahan n sbar p la sat dgn dugaan n cabaran neyh. habeh SPM, buat apa nak buat. nak simpan rmbut smpai ke lutut pun xpa. haa. hehehe. mcm perli aku ja kan. hahaha. botak dah kita sekrng neyh.

weyh2, kwan aku mna eh? rindunya ak kat kwan2 ak dulu. haihh. bukan rindu apa. bukan rindu mcm rindu kat awek dak. tp tah. tqingat msa dok skolah skali dlu nuh.. syiok pa. dok buat x ketahuan. haa. mcm ak la neyh lah. dok menaip x ketahuan. nak abaq bg, dok taip neyh smbil dok tdoq mengiring neyh. laptop pun dok tdoq mengiring jugak. pakat2 terbalek. haa. jd x ketahuan abeh. haihh.

aku neyh cita apa pun aku xtaw. mcm2. semua cita aku campuq. cita A aku p cmpuq kat cita D. hat cita D aku p cmpuq ngan cita Z. haa. nak jd apa lahh aku xtaw. MACAM PAHAM KAN? BAGUSS. hahahhah. ayat sir aku. dya ajaq Chemist. xpaham apa. BUAT BUAT PAHAM ada la. hahahaha. adoyaii. apalah nak jd dgn aku neyh kan. woihh. sedaq x sedaq, apa yg aku taip neyh, dah boleh buat esei rumusan dah. klo tmbah g bpa patah perkataan, dah ckup buat esei bhagian yg 200 hngga 250 ptah perkataan tu. hahahaha. adoyaii. semak peqot aku. xpa lah. smpai sni sja la nuh. ak bukannya ada cita pa sgt. yg aku taw, aku suka dya, aku syg dya, aku cinta dya. haih. tapalah. smpai jumpa lg kita di hari yg akan datang. mksod ak tu mendalam sikit taw. hehehe. adoiii. mendalam apa sgt xtaw la. tahun depan la plak apa smbungan nya. haa. kan ak kta awai2 td. setahun skali kita update. haa. studya. jgn buang msa. heheh. ayat ja semua tu. hee. k la ya. salam buat semua. ciauu. bai.

for you






nahh. bunga ney utk awak! :)

No comments:

Post a Comment